#6 Louise Möllers uit Nieuwkoop

Louise Möllers - Beeld: D66 Nieuwkoop

Louise Möllers (2003) is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Met haar gezin woont ze al haar hele leven in de gemeente Nieuwkoop. Momenteel woont ze in Nieuwkoop, maar daarvoor woonde ze in Zevenhoven.

Louise is jong, maar heeft zin om hard aan de slag te gaan voor D66 Nieuwkoop. Naast haar potentiële politieke werk is zij student Rechten aan de Universiteit van Utrecht.

Fanatiek sporten doet Louise ook. Ze is vaker per week in de sportschool te vinden waar ze aan powerlifting doet.

  • 19 jaar
  • Zevenhoven
  • Nieuwkoop
  • Zij/haar

Waarom D66?
“Omdat het de enige progressieve partij is in Nieuwkoop. Ik vind de landelijke focus op klimaat erg belangrijk. Zelf kijk ik graag naar de toekomst en vanuit die blik vind ik klimaat erg belangrijk”.

Hoe kijk jij verder dan morgen?
“Ik denk dat het sowieso in de samenleving belangrijk is dat je verder kijkt dan jezelf. Morgen bestaat niet zonder anderen. We moeten er samen iets van gaan maken dat morgen nog mooier is dan vandaag”.

Welke thema’s vind jij belangrijk?
“Ik vind gelijkheid heel belangrijk. Gelijkheid, klimaat en onderwijs. Ik vind gelijkheid belangrijk omdat ik vind dat iedereen de mogelijkheid verdient om de beste versie van zichzelf te zijn”.

Wat vind jij de uitdaging voor de raad van 2022?
“Iedereen moet gehoord kunnen worden. Ik denk dat er veel mensen zijn die bang zijn om voor zichzelf uit te komen. Ik zou graag willen bereiken dat mensen de weg naar de gemeente weten te vinden. Daarbij moeten mensen vooral rekening gaan houden met elkaar”.