#3 Marcel Touw uit Ter Aar

Marcel Touw - Beeld: D66 Nieuwkoop

Marcel Touw is sinds maart 2013 fractieassistent van D66 in Nieuwkoop. Hij is kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Als geboren en getogen Ter Aarder voelt Marcel zich zeer verbonden met onze gemeente. Hij woont momenteel met zijn vrouw en kinderen in Papenveer.

De komende 4 jaar hoopt Marcel zich in te mogen zetten voor D66 Nieuwkoop als raadslid. Naast zijn werk voor onze fractie werkt Marcel als QHSE-manager bij Bosman van Zaal en staat hij graag op de golfbaan in Nieuwveen.

  • 49 jaar
  • Ter Aar
  • Papenveer
  • Hij/hem

Waarom ben je lid van D66?
“We laten iedereen vrij, maar niemand vallen. Mooier als dat kan ik het niet samen vatten. Ik vind dat iedereen gelijk moet zijn in onze gemeente. Dat iedereen kansen heeft.”

Wat zou je willen bereiken de komende 4 jaar?
“Dat iedereen zich vrij voelt om te zijn wie hij/zij/hen is. Iedereen heeft het recht op een gelukkig leven.”

Wat is voor jou een gelukkig leven?
Dat het zonnetje in je hoofd schijnt.”

Welke thema’s vind de thema’s de thema’s voor de gemeente?
Klimaat, dat heeft wel echt de aandacht nodig. Ik vind het belangrijk dat iedereen op een veilige en gelukkige manier in de gemeente kan wonen.”

Op welke manier kijk jij verder dan morgen?
“Ik kijk verder dan morgen wat betreft het klimaat in ieders geval. Er moet nu echt iets gaan gebeuren. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen, wanneer zij volwassen zijn, hier ook een fijne plek moeten hebben om te wonen. Ik kijk verder dan morgen omdat ik wil dat iedereen zich hier welkom voelt.”