#10 Sandra Küçüksen-Everts uit Woerdense Verlaat

Sandra Kucuksen-Everts - Beeld: D66 Nieuwkoop

Sandra Küçüksen-Everts (1969) is kandidaat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Met haar gezin woont ze al langere tijd in Woerdense Verlaat waar zij onder meer van de groene omgeving en het park De Haeck geniet. Sandra is momenteel officemanager bij een advocatenkantoor.

Sandra is betrokken geweest bij de totstandkoming bij het verkiezingsprogramma. Zij heeft zich onder andere ingezet op het gebied van cultuur.

  • 53 jaar
  • Renkum
  • Woerdense Verlaat
  • Zij/haar

Waarom ben je lid van D66?
“Omdat ik het belangrijk vindt dat je niet alleen je stem uitbrengt, maar ook in deze individualiserende maatschappelijk je steentje bijdraagt. Democratie is niet de wet van de meerderheid, maar bescherming van de minderheid. Dat past heel mooi bij de slogan ‘we laten iedereen vrij, maar niemand vallen’ van D66”.

Op welke manier kijk jij verder dan morgen?
“Wat mij het meest stoort aan dit moment is dat beleid vaak bij de dag gemaakt wordt. Ik denk dat de gemeente beleid heeft wat over meer gaat dan in de krant staat. Een visie, anders redden we het niet. Met name op het gebied van klimaat en duurzaamheid moet er nu een plan komen voor de langere termijn”.

Welke thema’s vind jij het belangrijkste?
“Cultuur, klimaat en duurzaamheid”.

Wat vind jij uit het verkiezingsprogramma het belangrijkste?
“Ik denk dat ik het hoofdstuk gezond leven het belangrijkste vind. Daar komt wat mij betreft alles samen. Alles gaat over gezond leven. Een goede economie, cultuur, duurzaamheid, woningbouw. Alles bij elkaar zorgt dat wij met elkaar gezond en gelukkig kunnen leven”.