Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Maak kennis met D66-dag!

Ben je net lid van D66? Of denk je erover na meer bij D66 te gaan doen? Of wil je gewoon een leuke D66-middag meemaken? Speciaal voor jou organiseren we de ‘Maak kennis met D66’-middag in de Tweede Kamer.

Leer D66 beter kennen

Als nieuw lid kan het natuurlijk wat overweldigend zijn om naar een politieke bijeenkomst te komen. Speciaal daarvoor is deze ‘Maak kennis met D66’-ledendag. Maar ook als je al een tijdje lid bent en gewoon een leuke D66-middag wilt bijwonen, is dit event er voor jou.

Tijdens deze middag leer je andere D66’ers kennen, leer je meer over wat jij binnen D66 kunt doen en kom je er misschien wel achter wat jij uit jouw lidmaatschap kan halen. 

We hebben we een uitgebreid programma. Je kunt vaak zelf kiezen naar welke onderdelen je gaat. Hieronder zie je meer over de geplande data en het programma op die dagen.

De geplande kennismakingsmomenten hebben we in verband met het coronavirus moeten annuleren. We hopen snel een alternatief te kunnen voorstellen.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt mailen naar campagne@d66.nl of via het Landelijk Bureau van D66, via 070 356 60 66.

Laatst gewijzigd op 7 mei 2020