Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Thomas Hermans

Bestuurslid Communicatie & Campagne

33 jaar

Amsterdam

Thomas Hermans (1986) is sinds november 2017 lid van het Landelijk Bestuur.

D66 heeft afgelopen jaren een enorme groei laten zien. Zowel in leden als in kiezers die we aan ons weten te binden. Mijn ambitie is om deze groei door te zetten in de komende jaren. Hierbij wil ik samen met het bestuur voortbouwen op de gemaakte professionaliseringslag en tegelijkertijd meer inzetten op online campagne en het activeren van nieuwe leden én sympathisanten.

Onze leden en sympathisanten zijn de ambassadeurs van D66 door heel Nederland. We moeten hen in staat stellen zo goed mogelijk het D66 verhaal te vertellen tijdens de campagne en daarbuiten.


Heb je (praktische) vragen over de campagne? Neem dan contact op met het campagneteam op het Landelijk Bureau. Je kunt hen mailen via campagne@d66.nl.

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48