Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Paul Schnabel

Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Welzijn, Care, Economische Zaken

70 jaar

Utrecht

Paul Schnabel (1948) is sinds juni 2015 lid van de Eerste Kamer.

Als directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau ben ik op een breed terrein (zorg, onderwijs, sociale zekerheid, cultuur, integratie, arbeid, emancipatie en wonen) actief geweest als onderzoeker en als adviseur van het kabinet.

Ik heb mij altijd ingespannen voor meer aandacht en waardering voor Nederland als kenniseconomie, met een accent op de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en nieuwe ondernemingen. Ik kijk ernaar uit mijn ambtelijke ervaring en wetenschappelijke kennis in te zetten voor wetgeving die goed aansluit bij de opvattingen en inzichten van D66.

Portefeuilles

Sociale Zaken en Werkgelegenheid (sociale zekerheid, integratie); Welzijn; Care; Economische Zaken (kennis & innovatie, landbouw & natuur)

CV

Bekijk het actuele CV van Paul Schnabel op de website van de Eerste Kamer.

 

Meer van Paul Schnabel
Ik kijk ernaar uit mijn ambtelijke ervaring en wetenschappelijke kennis in te zetten voor wetgeving die goed aansluit bij de opvattingen en inzichten van D66.
- Paul Schnabel

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48