Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Michiel van der Eng

Penningmeester

46 jaar

Leiderdorp

Michiel van der Eng is sinds januari 2017 lid van het Landelijk Bestuur.

D66 staat politiek en organisatorisch voor interessante uitdagingen. Voor mij staat stabiliteit en continuïteit van de partij voorop, en de financiën moeten daar ruimte aan bieden. Desondanks zullen de ambities altijd groter zijn dan wat we kunnen betalen. Dat wordt dus zoeken naar evenwicht en draagvlak bij het maken van keuzes. Mijn motto: op tijd en binnen budget!

Meer van Michiel van der Eng

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48