Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Henk Beerten

Politiek Secretaris | Bestuurslid Kennis en Kunde

66 jaar

Nijmegen

Henk Beerten (1952) is sinds november 2014 lid van het Landelijk Bestuur.

Een optimistische en toekomstgerichte partij als D66 leeft bij het interne debat. Op alle niveaus binnen de partij is er ruimte om ieder onderwerp te bespreken en vanuit onze sociaal liberale uitgangspunten een standpunt te bepalen.

Vanuit die open debatcultuur zijn we in staat onze politieke standpunten goed aan te laten sluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen. Zo loopt D66 voorop in het debat over de toekomst van onze samenleving.

Meer van Henk Beerten
Een optimistische en toekomstgerichte partij als D66 leeft bij het interne debat.
- Henk Beerten

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. Tegen uitsluiting en tegen haatzaaien. En dat zullen we altijd blijven doen.

Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid