Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Aletta Hekker

Vice-voorzitter | Projectbestuurslid

Delft

Aletta Hekker is per juni 2018 projectbestuurslid in het Landelijk Bestuur. Zij begeleidt een project om mogelijk te komen tot een nieuwe vorm van het Landelijk Bestuur.

Aletta: “Graag zet ik mij in voor de vereniging D66 vanuit het Landelijk Bestuur. De vereniging is immers met al haar afdelingen, regio’s, thema-afdelingen de basis van onze partij, nog even los van de talloze volksvertegenwoordigers en bestuurders die D66 rijk is. Mijn passie voor de partij en de vereniging is al van ver voor de eeuwwisseling en ik heb al meerdere functies mogen bekleden binnen en voor de partij. Inmiddels heb ik mijn wethouderschap in Delft na een mooie en intensieve periode afgerond en komt er ruimte in mijn agenda voor het Landelijk Bestuur. Ik kijk ernaar uit om mij de komende maanden als projectbestuurslid in te zetten voor de vereniging”

 

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48