Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Aletta Hekker

Vice-voorzitter | Politiek Secretaris

Delft

Aletta Hekker is per oktober 2018 gekozen in het Landelijk Bestuur. Het eerste jaar als projectbestuurslid en vice-voorzitter en per oktober 2019 als politiek secretaris / vice-voorzitter.

Aletta: “Graag zet ik mij in voor de vereniging D66 vanuit het Landelijk Bestuur. De vereniging is immers met al haar afdelingen, regio’s, thema-afdelingen de basis van onze partij, nog even los van de talloze volksvertegenwoordigers en bestuurders die D66 rijk is. Mijn passie voor de partij en de vereniging is al van ver voor de eeuwwisseling en ik heb al meerdere functies mogen bekleden binnen en voor de partij. Zo was ik o.a. wethouder in Bergen NH (2012-2014) en Delft (2014 -2018). Als politiek secretaris ga ik nu, samen met de Permanente Programmacommissie, vooral aan de slag met het landelijk verkiezingsprogramma voor 2021. Graag ga ik daarover met u in gesprek tijdens bijeenkomsten in het land en op congressen.”

 

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48