Paul van de Kandelaar

Beeld: Jonathan Vos Photography

Burgerlid

  • 54 jaar
  • Maastricht

Ik ben Paul van de Kandelaar, 53 jaar en woon sinds 2012 met mijn vrouw en 2 kinderen in het prachtige Hazendans Maastricht. Van origine ben ik een geboren en getogen Kerkradenaar, maar ik kan inmiddels wel zeggen dat Maastricht mijn hart heeft gestolen heeft. Omgeven door veel natuur en cultuur, de historische binnenstad en het innovatieve ondernemersklimaat kan ik mijn hart ophalen in us Mestreech.
Al jarenlang ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer onder de naam Global Next Level waar ik als professional (adviseur Duurzaamheid – Energietransitie – Circulaire Economie & Mobiliteit)0 EU-projecten begeleid en bedrijven, gemeenten en overheden ondersteun als duurzaamheidsadviseur op ontwikkeling van beleidsmatige vraagstukken op disciplines als Duurzaamheid, Energietransitie, Zon- Windprojecten en Transitievisie Warmte.
Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik eerder politiek actief ben geweest als Burgerraadslid binnen D66 Maastricht. Ik steun D66 al jaren. Duurzaamheid, Klimaat, Milieu, Energie en Circulaire Economie zijn onderwerpen die mij nauw aan het hart gaan. In de zomer van 2021 heb ik dan besloten mij opnieuw te kandideren als kandidaat Raadslid D66 Maastricht voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Ik ben super trots op plek 10!