Peter Everts

Maak kennis met Peter

Peter Everts - Nr 27 op de lijst en voorzitter van het bestuur Beeld: Robert Sanders

Ik ben Peter Everts 44 jaar en als vader van 2 jongens van 16 en 19 jaar woon ik sinds 2 jaar samen met mijn vriendin in Horn. hiervoor heb ik een kleine twintig jaar in Haelen gewoond. Ik werk als Milieu-, gezondheids- en veiligheidsexpert bij BASF Vegetableseeds, in de regio beter bekend als Nunhems.

  • 46 jaar
  • Horn

Tijdens de ledenvergadering in September begreep ik dat het toenmalige bestuur op zoek was naar nieuwe bestuursleden en o.a. een voorzitter.
Aangezien ik de vereniging zoals ik die tot nu toe heb leren kennen als heel prettig ervaar en het gedachtegoed van D66 graag verder actief uitdraag heb ik besloten om me kandidaat te stellen voor de rol van voorzitter, en ben de afgelopen ALV hier ook in gekozen.

Als voorzitter wil ik samen met de andere leden deze sterk groeiende vereniging meer handen en voeten geven, door het organiseren van activiteiten en het nog verder laten groeien van deze mooie club. Verder wil ik de verbinding gaan zoeken met andere partijbesturen om te kijken of we vanuit de bestuurshoek kunnen bijdragen aan een positiever politiek klimaat binnen onze gemeente.