David Hofstede

David Hofstede - Nr 14 op de lijst Beeld: Robert Sanders

In mijn dagelijks leven begeleid ik als verpleegkundige mensen in hun laatste levensfase. Daarnaast begeleid ik als yogadocent, stress en burn-out coach mensen die vastgelopen zijn in hun leven en werk en daarbij veel stress ervaren.

  • 60 jaar
  • Haelen

Mijn belangrijkste boodschap

Doe wat van nature bij je past en breng je leven in de gewenste richting. Bouwen aan een leven dat je wenst doe je met een open hart en stap voor stap dat werkt!

In mijn vrije tijd

vind ik het heerlijk om te wandelen in de natuur en dat is gelukkig in Leudal niet zo moeilijk. In de zomer toer ik ook graag op mijn motor. Verder vind ik het heerlijk om te zingen waarbij ik mezelf soms begeleid op gitaar of harmonium.

De gemeente in gesprek met inwoners

Het gemeentelijk beleid kan alleen op een breed draagvlak floreren. Dat draagvlak ontstaat van nature door in gesprek zijn en te blijven met inwoners en zo te ontdekken wat er “echt” speelt. Wat goed gaat en wat niet, wat werkt en wat niet. Wat de inwoners willen en wat niet. Pas dan kunnen we het beleid in een gewenste richting brengen.

Quote

We maken van Leudal de gemeente die actief met haar inwoners in gesprek blijft over de gezamenlijk gewenste richting, want bouwen aan Leudal doen we samen met een open hart en stap voor stap. Dat werkt!