Larry Köster

Larry Köster - Beeld: Ed Leatemia

  • 53 jaar
  • Krimpen aan den IJssel
Als onderwijsmanager bij de Academy for the Creative Economy bij Fontys, werk ik dagelijks met jongeren die bouwen aan hun én onze toekomst. Een prachtige baan waarin ik continu verrast word door de vindingrijkheid van onze jongere generatie. Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar eigen leefomgeving kan vormgeven. Als je je een betere wereld kunt verbeelden, kun je deze ook actief vormgeven

Daarom was ik vanaf de oprichting bestuurslid bij Stichting Krimpen Presents. Inmiddels is Krimpen Presents verantwoordelijk voor tal van evenementen en muziekfestivals die onze gemeente mede kleur geven. Deze functie heb ik in 2018 vanwege het raadlidmaatschap neergelegd, maar met gepaste trots zie ik hoe de jeugd de organisatie van de Krimpense Festivals op zich neemt en verder professionaliseert.

Graag zie ik onze jeugd opgroeien in een kleurrijke gemeenschap waar wederzijds respect vanzelfsprekend is en waar iedereen, ongeacht zijn of haar overtuiging, afkomst of geaardheid, een optimale kwaliteit van leven kan vinden. Daar zet ik mij graag pro-actief voor in. Laten we de verschillen vieren!