Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 3 november 2015

Judith Swinkels voor D66 in de Kamer

Judith Swinkels neemt vanaf vandaag namens D66 plaats in de Tweede Kamer. Zij neemt daarmee de plek over van Magda Berndsen die de Tweede Kamer vanaf heden heeft verlaten. Swinkels wordt woordvoerder Veiligheid en Justitie.

Judith Swinkels: “Het is een voorrecht om als Kamerlid in de Tweede Kamer aan de slag te mogen. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s, zowel binnen D66 als daarbuiten.” Alexander Pechtold: “Met Judith is de D66-fractie een fijne en kundige collega rijker. Ze brengt veel ervaring mee uit de justitiële praktijk, de rechtsstaat zal bij haar in goede handen zijn. Ik kijk uit naar de samenwerking met haar.”

Justitie

Judith Swinkels was sinds september 2002 werkzaam als rechter in de sector civiel, familie en jeugd van de rechtbank Haarlem. Daarvoor was zij 15 jaar lang actief als advocaat. Ook werkte zij drie jaar voor de Autoriteit Consument en Markt. Hiermee brengt Judith een schat aan ervaring mee naar de D66 fractie en de rechtsstaat zal bij haar in goede handen zijn.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48