Blijf op de hoogte

We houden je graag als eerste op de hoogte van onze inzet voor de toekomst van Nederland. Schrijf je snel in en ontvang onze updates!

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Jubileum-fietsestafette

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 mei fietst D66 drie dagen lang door het hele land om haar 50-jarig bestaan te vieren: in elke provincie toert een duurzame jubileumestafette langs de afdelingen. Kijk hier wanneer de D66-fietstour bij jou in de buurt is en sluit je aan, zodat Nederland weer groen-wit (en een beetje goud) kleurt!

Fietsestafette Drenthe

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Drenthe rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Flevoland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Flevoland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Friesland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Friesland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Gelderland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Gelderland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Groningen

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Groningen rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Limburg

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Limburg rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Noord-Brabant

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Noord-Brabant rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Noord-Holland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Noord-Holland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Overijssel

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Overijssel rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Utrecht

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Utrecht rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Zeeland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Zeeland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!

Fietsestafette Zuid-Holland

Kijk hier waar en wanneer de D66 Jubileum-fietsestafette in de provincie Zuid-Holland rijdt. Sluit aan en fiets met ons mee!