Karin van Werven lijsttrekker D66 Huizen

Karin van Werven is unaniem gekozen tot lijsttrekker voor D66 Huizen en zal de partij leiden naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Karin van Werven volgt daarmee Marlous Verbeek op, die bij de afgelopen verkiezingen de lijsttrekker van D66 Huizen was.


Karin van Werven is geen onbekende in de gemeenteraad. In 2002-2003 en van 2016-2018 was zij al raadslid voor D66 Huizen. Nadat Marlous Verbeek in mei 2018 doorschoof naar de positie van wethouder is Karin fractievoorzitter van D66 Huizen. Als voorzitter van de raadswerkgroep cultuur heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de cultuurnota 2020 – 2023 van de gemeente Huizen. Behalve op cultuurgebied, is zij fractiespecialist sociaal domein.
In het dagelijks leven is Karin Customer Care Executive & Tender Specialist bij Cabot Norit Nederland.


Karin zegt over de uitslag: “Ik ben blij dat de leden hun steun voor mij hebben uitgesproken en kijk met enthousiasme uit naar het komende jaar. Samen met de fractie en de leden gaan we voor een mooi verkiezingsresultaat voor D66!” Volgens Karin is er veel werk te doen. “We gaan nu ons verkiezingsprogramma afronden en de andere kandidaten voor de lijst kiezen.”