Nacht van de Verkiezingen in schouwburg Het Park

Op dinsdag 16 maart start om 22:00 uur De Nacht van de Verkiezingen in schouwburg Het Park in Hoorn. Tijdens deze uitslagenavond van de gemeente Hoorn maakt presentator Chris Wobben de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in Hoorn bekend. Tussendoor zijn er korte interviews met aanwezige politici en kan het publiek genieten van muziek van de Noord-Hollandse band The Tibbs. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Op woensdagavond 16 maart om 21:00 uur sluiten de stembussen. Dan starten de stembureaus met het tellen van alle stemmen. Dat is een tijdrovende en precieze klus. In afwachting van de uitkomsten van de stembureaus organiseert de gemeente Hoorn vanaf 22:00 uur De Nacht van de Verkiezingen in schouwburg Het Park.
 
In de schouwburg komen de politieke partijen en hun leden bij elkaar om samen de uitslagen af te wachten. Naast de uitslagen zijn er korte interviews en treedt de Noord-Hollandse band The Tibbs op. Iedereen is vanaf 22:0 0 uur welkom, de toegang is gratis.

Meer informatie en stemwijzers

Op www.hoorn.nl/verkiezingen staat informatie over de hoe en waar gestemd kan worden en op welke partijen. Ook kunnen inwoners gebruik maken van online stemwijzers Kieskompas en MijnStem.