Wie is de beste conciërge van Haarlemmermeer?

De verkiezing ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ is weer van start!

D66 Haarlemmermeer organiseert voor het zesde schooljaar op rij de Conciërgeverkiezing. De conciërge met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de ‘beste conciërge van Haarlemmermeer’ noemen. Dit jaar voor het eerst gesplitst in een verkiezing voor de conciërge van de basisscholen en een conciërge voor middelbare scholen en MBO.

Conciërges zijn onmisbaar in het onderwijs

Goed onderwijs en kansen voor kinderen begint bij een goede basis. Wij vinden het belangrijk dat onze  jeugd naar school gaat in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. En daarom zijn conciërges van onschatbare waarde. Als manusje -van- alles  zijn ze overal te vinden en verrichten ze veel werk. Zo zijn ze achter de schermen vaak het eerste aanspreekpunt als leerlingen of docenten hulp nodig hebben. Met deze verkiezing probeert D66 conciërges extra aandacht te geven en aandacht te vragen voor hun belangrijke rol in onze scholen.

Hoe gaat de verkiezing in zijn werk?

Verdient jouw conciërge de titel Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar? Nomineer dan snel jouw conciërge! Dit kan tot 12 mei door een mail te sturen naar [email protected] Creatieve inzendingen worden zeer gewaardeerd. Help ons om conciërges de waardering te geven die ze verdienen!

Na de nominatieperiode kan er van 15 mei tot en met 1 juni via onze website een stem worden uitgebracht op alle genomineerde conciërges. De conciërges met de meeste stemmen zullen op 9 juni 2023 in het zonnetje worden gezet.

Beeld: Canva, Demi van der Veldt