Wouter Koops “Conciërge van het jaar”

Wat een feestje is het ieder jaar weer als we vanuit D66 Haarlemmermeer conciërges in het zonnetje zetten!

Op vrijdag 9 juni werden er maar liefst 5 oorkondes uitgedeeld aan conciërges die zich iedere dag inzetten om hun school schoon, netjes en veilig te houden.

Ze zijn de onmisbare duizendpoot, het kloppend hart van een school. En bovenal vriendelijk en behulpzaam voor leerkrachten en leerlingen.

Winnaars categorie
middelbare school

Gerrie Windhoud en Paco Morea hebben al sinds jaar en dag een duo baan op het Hoofvaart College in Hoofddorp. En mogen zich een jaar lang de beste conciërge in de categorie middelbare school noemen!

“Ze zijn loyaal en vriendelijk, oplettend en staan voor iedereen klaar. Zelfs wanneer ze eigenlijk te druk zijn met andere bezigheden”

Winnaar categorie basisschool

In de categorie basisschool ontvingen we 3 nominaties van verschillende scholen. Daar mocht op gestemd worden en zijn er maar liefst 1524 stemmen uitgebracht verdeeld over de volgende kandidaten:

• Op de 3e plaats is Imre Gort geëindigd, conciërge op Basisschool Tabitha in Hoofddorp met 299 stemmen.

“Al ruim 5 jaar werkzaam op de school en een onmisbare duizendpoot. Altijd goed gehumeurd, trouw aanwezig en hardwerkend. Van het hijsen van de Tabitha vlag in de ochtend, huishoudelijke taken tot aan ondersteuning voor de leerkrachten. Vraag het aan Imre, en hij pakt het voor je”

• Op de 2e plaats is Martin de Rijk geëindigd, conciërge op Basisschool de Zwaan in Zwanenburg met 321 stemmen.

“Wat kapot is wordt door Martin gemaakt. Heb je iets te sjouwen dan kun je op Martin bouwen. Hij coördineert de BHV en haalt de ballen van het dak, zorgt voor lekkere koffie en is altijd in de buurt. We kunnen niet zonder Martin.”

• De winnaar in de categorie basisschool is Wouter Koops geworden, conciërge van Basisschool de Brandaris in Hoofddorp met maar liefst 904 stemmen.

“Meester Wout is goud. Hij biedt een luisterend oor – soms is hij meer een psycholoog dan conciërge. Hij is de vraagbaak van de school, kent alle leerlingen bij naam en regelt alles wat nodig is.”

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.