De conciërge van het jaar 2024 in het Primair Onderwijs is bekend!

Goed onderwijs

Goed onderwijs kan niet bestaan zonder ondersteunend personeel. Denk hierbij aan de interne begeleiders, administratieve- en financiële medewerkers, leidinggevenden, maar toch zeker de conciërges. Vaak de stem én het gezicht van de school. Wij als D66, de onderwijspartij van de gemeente Haarlemmermeer, zetten jaarlijks conciërges in het zonnetje met onze conciërge van het jaar verkiezing.

De winnaar

Dit jaar was de winnaar van de categorie primair onderwijs Serge Dernison. Een zogeheten duizendpoot die zichtbaar geliefd is bij iedereen op en rondom de school. En dat was voelbaar en zichtbaar op 30 mei! Wat een eer voor ons om top-conciërge Sergen Dernison zo in het zonnetje te mogen zetten. En wat hebben de medewerkers en leerlingen van OBS Joppe te Nieuw-Vennep hun best gedaan om er een topdag van te maken! Het was werkelijk genieten.

Samenwerking

Een speciaal dankwoord gaat dit jaar uit naar de helden van Copypartners uit Nieuw-Vennep. Zij hebben ervoor gezorgd dat Serge kon beschikken over een prachtig T-shirt en een prachtig certificaat. Ook heeft de school een mooie sticker voor op de deur gekregen waarmee zij trots kunnen laten zien dat op deze school de conciërge van het jaar 2024 werkt! Wat ons betreft een knap staaltje lokale samenwerking!

Ook het HC nieuws heeft aandacht geschonken aan deze mooie gebeurtenis. Dit bericht is hier te lezen.


Op 13 juni zetten wij de conciërge van het jaar 2024 in de categorie voortgezet onderwijs in het zonnetje! Houd ons in de gaten om te weten wie die gelukkige winnaar is!