D66 wint en groeit naar 4 zetels

We zijn ontzettend trots op deze uitslag en de winst voor onze partij. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt door onze kandidaten om onze inwoners en ondernemers te vertellen hoe wij naar de toekomst kijken in Haarlemmermeer. Onze progressieve boodschap is aangekomen en beloond met een zetel winst! Deze winst maakt dat D66 de vierde partij is in Haarlemmermeer. We nemen dit signaal van de kiezer serieus en gaan daadkrachtig aan de slag met de thema’s die belangrijk zijn voor Haarlemmermeer.

Werk aan de winkel

Dit betekent dat D66 zich onverminderd blijft inzetten voor een groener Haarlemmermeer en voor het slim aanpakken van de woningnood. We zetten in op samenwerking met onze ondernemers om onze economische positie de komende jaren te versterken met een toekomstbestendig economisch beleid. Kansengelijkheid staat voor ons hoog op de politieke agenda en we pakken armoede aan om die cirkel van ongelijke kansen te doorbreken. Werk aan de winkel!

Nieuwe fractie

De nieuw fractie bestaat uit Gerdien Knikker, Charlotte van der Meij, Demi van der Veldt en Carin Smand. Carin Smand is met voorkeursstemmen in de gemeenteraad gekomen. Sophie van de Meeberg en Sicco Jan Bier worden de aankomende periode onze fractieassistenten.

Lijsttrekker Gerdien Knikker

“Ik ben ontzettend trots op het team dat de afgelopen maanden met heel veel enthousiasme en energie het D66 geluid heeft laten horen. Progressief en liberaal, optimistisch over de toekomst maar ook met een duidelijk oproep: het is tijd om echte politieke keuzes te maken in Haarlemmermeer. We gaan hard aan het werk om het vertrouwen van de kiezer waar te maken!”

Beeld: Demi van der Veldt

Beeld: Demi van der Veldt