Marion Geisler

Beeld: Marion Geisler

Marion Geisler is gecertificeerd coach, trainer en mediator uit Kudelstaart.
Marion is 61 jaar en moeder van twee uitwonende, studerende zoons.

 

  • 2 jaar
  • Kudelstaart
  • Zij/haar

Ze woont sinds 1996 in Kudelstaart en komt uit Amsterdam. Daar studeerde ze Frans en kort daarna kwam ze in dienst bij IBM, waar ze 30 jaar werkte.
 
Ze heeft een carrière achter de rug van managen, coachen en trainen van sales en managers en ze werkte met teams in veranderingstrajecten, die vooral te maken hadden met onderlinge communicatie. Ook hield zij zich veel bezig met vrouwennetwerken in een zakelijke omgeving.
 
Ze is nu onafhankelijk trainer, coach en mediator, en je kan haar in Kudelstaart vinden als Millennialscoach.
 
Haar passie is om mensen terug naar hun eigen kracht te brengen, zodat zij privé en zakelijk de best mogelijke resultaten kunnen behalen.
“De beste resultaten komen van blije mensen” is haar motto.
 
Marion is kort voor de laatste Tweede Kamer verkiezingen lid geworden van D66 en sindsdien actief als vertrouwenspersoon voor de regio Noord-Holland, en als bestuurslid van de afdeling Haarlemmermeer/Aalsmeer.
Zij heeft veel zin in de komende verkiezingstijd, en ziet er naar uit om in contact te komen met alle D66 leden, bestaand en nieuw.
 
Zij houdt van koken en eten, lezen en schrijven, dansen en varen op haar boot, die bij Gé Been in de haven ligt. Vaar je mee?