Wil jij ook graag meedenken over de mobiliteit in onze gemeente?

Op woensdag 5 juli om 20:00 uur nodigen wij je van harte uit voor een inspirerende avond vol interessante gesprekken. De avond wordt geopend door raadslid Carin Smand. Zij zal kort de mobiliteitsdoelen en uitdagingen van onze gemeente schetsen, waarna we snel overgaan naar de kern van de avond: de inhoudelijke discussies. We gaan dieper in op drie belangrijke onderwerpen die ons allen raken: “vracht- en sluipverkeer”, “fietsvriendelijke omgeving” en “openbaar vervoer in de kleine kernen”

Bereikbaarheid en leefbaarheid op basis van vracht- en sluipverkeer:

We hebben het genoegen de oprichter van Hubakee, een expert op het gebied van logistiek, en een betrokken inwoner van Badhoevedorp te interviewen. Ze zullen hun ervaringen delen en mogelijke oplossingen bespreken.

Fietsen stimuleren:

Wat hebben we nodig om het fietsgebruik in onze gemeente te bevorderen? De Fietserbond geeft een korte presentatie over dit onderwerp. Kom ontdekken welke initiatieven en maatregelen kunnen bijdragen aan een fietsvriendelijke omgeving.

Alternatieven voor het openbaar vervoer in de kleine kernen:

Oprichters van het lokale bus-initiatief uit Zwaanshoek komen aan het woord in een inspirerend interview. Hoor welke creatieve oplossingen er zijn voor de uitdagingen van het openbaar vervoer in kleinere gemeenschappen en breng jouw ideeën in.

Na deze boeiende presentaties en interviews is het tijd voor actie! In kleine werkgroepen krijg je de kans om dieper in te gaan op de besproken onderwerpen en je eigen bijdrage te leveren aan de lokale mobiliteitsuitdagingen. Jouw input en ideeën zijn hierbij van belangrijke waarde, deel je eigen suggesties. We willen samenwerken naar concrete oplossingen.

Schrijf je vandaag nog in voor het D-café

Ben je er bij? Stuur een mail naar [email protected].

Mis deze unieke gelegenheid niet om je stem te laten horen en invloed uit te oefenen op de toekomst van mobiliteit in onze gemeente. We hopen op jouw aanwezigheid en betrokkenheid!