Terugblik eerste jaar

De gemeenteraadsverkiezingen zijn een jaar oud. Vijf Haarlemse D66’ers zitten op een raadszetel. Zij benoemden twee commissieleden en bovendien ook een wethouder in het college van B&W. Wij blikken terug!

Vandaag aan het woord onze wethouder Bas van Leeuwen, die deze week precies een jaar in zijn functie zit.

Vandaag, 30 juni, ben ik precies een jaar aan de slag als wethouder in Haarlem. Elke dag fiets ik met veel plezier naar ons stadhuis om vanuit daar in en voor onze gemeente aan de slag te gaan.

In het afgelopen jaar ben ik op meer bijzondere plekken geweest dan ik in één bericht kan noemen. Ook ben ik met meer onderwerpen (leuke en soms ook lastige) bezig geweest dan in deze post passen.
En misschien wel het belangrijkste: alle mensen die ik heb ontmoet die zich met zo veel passie, ieder op hun eigen manier, inzetten voor Haarlem en Spaarndam, passen zeker niet in deze post. Keer op keer is het weer bijzonder om mee te mogen maken hoeveel energie er in onze gemeente is!

Ik kijk ernaar uit om me in te blijven zetten voor onze stad 

Opening van de vernieuwde speeltuin in Ramplaankwartier samen met kinderburgemeester Tess.

Beeld: Bas van Leeuwen

De opening van de uitbreiding van de Internationale Taalklas

Beeld: Bas van Leeuwen

Spontaan samen met Floor Roduner de voordeur van het stadhuis open doen voor Haarlemse kinderen die zich zorgen maken over het klimaat.

Beeld: Bas van Leeuwen

Luisteren naar goede ideeën bij ons Initiatievencafé

Beeld: Bas van Leeuwen

Verkeersveiligheidsactie bij de Zuidwester

Beeld: Bas van Leeuwen

Voorleesontbijt in de de Bibliotheek Zuid-Kennemerland in Haarlem-Oost

Beeld: Bas van Leeuwen

Opening van de fototentoonstelling van stichting Open mind om aandacht te vragen voor kinderen van ouders met psychische problemen en kinderen van ouders met verslavingsproblemen

Beeld: Bas van Leeuwen

De foto van onze installatie op 30 juni 2022 samen met collega’s Floor Roduner, Diana van Loenen, Eva de Raadt, Robbert Berkhout en burgemeester Jos Wienen

Beeld: Gemeente Haarlem