Zeki Köycü

Logo van D66 Beeld: D66

Als gemeenteraadslid wil ik mij meer inzetten voor de stad Haarlem. Door de ervaringen die ik heb opgedaan als SAMSlid en mijn functie binnen TNSP Yakamoz ben ik ervan overtuigd,
dat ik een goede gemeenteraadslid zal zijn. Die dicht bij de burger staat.

  • 43 jaar
  • Haarlem
  • Haarlem
  • Hij/hem

Haarlem heeft de potentie om de ideale studentenstad te worden. Dat begint met juiste huisvesting voor studenten. Daarnaast is er veel te bereiken op het aanbod kant van cultuur. Cultuuraanbod voor alle Haarlemmer en voor jongeren is nodig. Een bruisende nachtleven voor alle Haarlemmers hoort daarbij. Als raadslid wil ik mij inzetten voor kansen gelijkheid voor jongeren ongeacht in welke buurt ze wonen. Daarnaast wil ik mij ook sterk maken voor meer diversiteit binnen het cultuur aanbod in Haarlem. Ook wil ik mij inzetten voor meer zonnepanelen in onze stad en op deze manier onze stad verder verduurzamen.

Lievelingsplek in Haarlem

Landgoed Elswout is een van de mooiste plekken in en rondom Haarlem. Het is er ideaal om door middel van een wandeling weer tot rust te komen. Even weg van de stadse drukte en volop genieten van de natuur. 

Wat betekent D66 voor jou?

D66 is een sociaal liberaal partij. Liberaal genoeg om de markt haar werking te laten doen en sociaal genoeg om niemand te laten vallen.