Werkbezoek Straatsburg

Beeld: Straatsburg

Op dinsdag 6 t/m donderdag 8 februari 2024 gaan we met een delegatie van D66 Fryslân, Groningen en Drenthe een dag naar Straatsburg! En jij mag mee! We gaan op bezoek bij onze Europese collega Europarlementariër Samira Rafaela. Deze dag staat helemaal in het teken van regionale samenwerking en de Europese Unie.

We vertrekken dinsdag na het avondeten en slapen in een hotel/hostel, woensdag hebben we een vol programma waar we verschillende instanties bezoeken en met mensen spreken. Om donderdag in de vroege ochtend weer terug naar het noorden van ons land. Er is keuze tussen een luxe en een goedkopere optie voor de overnachting.

De goedkopere optie slaapt u in een hostel op een slaapzaal en kost ongeveer 15 euro. Voor de luxe optie slaapt u in een hotel en kost het 217 euro. De de overnachting en het eten zit inbegrepen in deze prijs. Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected] en geef daarbij aan of je voor de goedkopere of luxe optie kiest. Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 december.