Jan de Geus

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Jan de Geus is bestuurslid talentontwikkeling en opleiding bij D66 Gelderland.

  • West Betuwe

Ik ben lid van D66 omdat politiek ertoe doet en als sociaal-liberaal voel ik mij verbonden met de mensen die daar ook vorm aan willen geven. Samen maken wij de toekomst. Nu en voor straks; Gelderland is grote stappen aan het zetten op het gebied van innovatie, klimaat, zorg, onderwijs en internationaal, in handelen en in denken en daar wil ik met mijn talenten graag een bijdrage aan leveren.
Dankzij het vertrouwen van de kiezer mocht ik van 2010-2018 als raadslid functioneren. Dankzij het vertrouwen van mijn fractie (en steunfractie) mocht ik tweemaal fractievoorzitter zijn. Daar ben ik trots op en dat koester ik. Dank zij het vertrouwen van de leden van D66 in Gelderland mag ik nu in het regiobestuur van Gelderland mij richten op de portefeuille Talentontwikkeling en Opleiding.
Als geen ander weet D66 van het belang van opleiding, al sinds 1995 ben ik daar zelf, als ondernemer, professioneel mee bezig, niet alleen als trainer/consultant maar ook als directeur van een brancheorganisatie en -opleidingen.

Tijdens mijn politieke carrière waren er iedere keer -bijtijds- de benodigde ondersteunende ontwikkel- en leeractiviteiten door enthousiaste D66-ers. Die hebben mij ongelooflijk geholpen in de meest onverwachte situaties.

Met die kennis en ervaring wil ik heel graag iedereen in het veld in Gelderland (blijven) bijstaan:
Voor zij die stappen willen zetten, stappen mogelijk maken.
Voor aanstormend talent de mogelijkheid om krachtig te groeien,
Voor de bestuurders de handvatten lokaal te werken aan D66
want kennis is niet om te bezitten maar om te delen
#voordetoekomst