Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Kernteam en klankbordgroep

Het kernteam bestaat uit Vera Bergkamp, Marty Smits, Roel van den Tillaart en Nicky Plasman. De klankbordgroep bestaat uit: Tim van de Grift, Frank Willem Hogervorst, Boudewien Koudstaal, Azar Moshaver, Ayla Schneiders, Bastiaan Winkel en Lenie de Zwaan.

20141020_Vera Bergkamp_5231

Vera Bergkamp, Tweede Kamerlid D66: “De ‘Familie van nu’ ziet er anders uit dat vroeger. Ongehuwd samenwonen is nu vaker regel dan uitzondering. Sinds de jaren zeventig is het aantal echtscheidingen verdrievoudigd. Kinderen groeien vaker op in een éénoudergezin of in een gezin met twee moeders of twee vaders. Ook het aantal ‘meeroudergezinnen’ neemt toe, bewust of als gevolg van een scheiding. Nederland telt nu 2,8 miljoen alleenstaanden, die vaak helemaal niet alleen zijn, maar gewoon geen relatie hebben. Echter, de wetgeving heeft geen gelijke tred gehouden met deze ontwikkelingen. Daarom vindt D66 het tijd om het familie-, erf- en schenkingsrecht te moderniseren. Immers, persoonlijke vrijheid is het grootste goed in het leven. Dat je kunt kiezen hoe jij wilt (samen)leven. Daar hoort een overheid bij die leefvormneutraal is en die persoonlijke vrijheid faciliteert. Dat is mijn missie.”

 

 

 

Laatst gewijzigd op 10 september 2015

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48