Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Els Borst Netwerk event en congressen

EBN zonder logo

Het jaarlijkse Els Borst Netwerk Event is een inspirerende gelegenheid voor leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen bij ambities. Inmiddels zijn er drie events geweest waar de leden van het netwerk elkaar hebben ontmoet, geïnspireerd en gecoacht. Het zijn zeer inspirerende en geslaagde dagen, met workshops, EBN-Talks, volop netwerkmogelijkheden en muziek.

Het Els Borst Netwerk 2019 zal begin van de zomer plaatsvinden, centraal in het land. Heb jij ideeën of een bijdrage voor het programma, laat het ons weten via elsborstnetwerk@d66.nl.

Landelijke en regiocongressen

Ook organiseert het Els Borst Netwerk sessies bij de landelijke congressen en regelmatig bij de regiocongressen, dus graag tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48