Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Boegbeelden

De Els Borst Netwerk boegbeelden zijn ongeveer 66 vrouwen en mannen die op uiteenlopende manieren inspiratie kunnen geven hoe de betrokkenheid van vrouwen binnen politiek en de partij duurzaam te vergroten – soms omdat ze bijzondere dingen hebben gedaan voor de partij maar vooral ook door hun eigen, persoonlijke verhalen. Hierbij horen natuurlijk onze vrouwelijke Kamerleden en bewindspersonen, maar ook heel veel anderen!

Via elsborstnetwerk@d66.nlkun je boegbeelden uitnodigen voor speeches, presentaties of gesprekken bij lokale afdelingen of voor andere initiatieven. En ben of ken jij iemand die niet zou mogen ontbreken onder de boegbeelden laat het ons ook weten!

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48