Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Bestuur

EBN zonder logo

 

Joan Nunnely is sinds januari 2017 lid van het Landelijk Bestuur, met de portefeuille Talentontwikkeling en Opleiding. Joan is aanspreekpunt voor de boegbeelden van het Els Borst Netwerk. Binnen het Els Borst Netwerk zorgt zij voor de verbinding met het landelijk bestuur en andere politieke en vrouwennetwerken. Joan is ondernemer en trainer.

Liang de Beer is aanspreekpunt voor de ambassadeurs van het Els Borst Netwerk en penningmeester. Zij was initiatiefnemer van het eerste lokale Els Borst Netwerk bestuur in Leiden en is daar voorzitter. In 2018 was zij kandidaat raadslid in Leiden. Liang werkt als interim manager bij de Rijksoverheid.

Wieke Paulusma is bestuurslid evenementen. Wieke is sinds 2014 raadslid in Groningen, waar zij veel initiatieven organiseert rondom vrouwen en politiek, zoals ‘Raad zoekt vrouw’. In 2017 won zij de Els Borst Netwerk inspiratieprijs. Daarnaast is Wieke voorzitter van de landelijke thema-afdeling zorg en welzijn. Wieke is wijkverpleegkundige.

Imke Verburg is coördinator van het netwerk en zet zich in om verschillende initiatieven aan elkaar te knopen. Imke heeft deelgenomen aan Route66, was lid van de verkiezingsprogramma 2018-2022 in Utrecht en in 2018 kandidaat raadslid in Utrecht. Imke werkt als adviseur in het sociaal domein.

Inge Engels ondersteunt het Els Borst Netwerk vanuit het landelijk bureau. Binnen haar afdeling Hoeksche Waard stond zij mede aan de wieg van de inspirerende Suze Groeneweg campagne, die vrouwen inspireert om in de voetsporen van deze bijzondere vrouw te treden.

Nieuwe bestuursleden

Het Els Borst Netwerk is op zoek naar een nieuw bestuurslid communicatie. Daarbij zal bij het Els Borst Netwerk Event 2019 een nieuwe voorzitter voor het netwerk worden verkozen.

Nieuwsgierig naar het profiel of op zoek naar meer informatie? Mail naar elsborstnetwerk@d66.nl.

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48