Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Ambassadeurs

Vanuit de afdelingen en in de regio’s zijn Els Borst Netwerk ambassadeurs bezig om het gedachtegoed van het Els Borst Netwerk verder uit te dragen en lokale initiatieven te faciliteren.

Er zijn verschillende manieren waarop ambassadeurs lokaal aan de slag kan met het verhogen van de politieke participatie van vrouwen binnen D66. Soms zijn het jaarlijkse events, soms regelmatige grote of kleine bijeenkomsten. In de andere regio kan juist een lokaal EBN ontstaan, met een eigen bestuur of commissie. Het staat afdelingen vrij om het op een eigen manier te organiseren. Daarnaast zijn er veel verschillende activiteiten die je kunt organiseren. Een politiek café, een mentorprogramma, een informatieavond over kandidaatstelling, een meet-en-greet met een boegbeeld en nog veel meer. De ambassadeurs geven dit samen met andere leden vorm. Vanuit het Els Borst Netwerk is er een waaier met draaiboeken en inspiratie beschikbaar voor de ambassadeurs.

Benieuwd naar de Els Borst Netwerk ambassadeur in jouw regio of afdeling? Of ben of ken jij een Els Borst Netwerk ambassadeur in jouw afdeling? Of helpt het jou als een iemand van het bestuur of een andere ambassadeur of initiatiefnemer meedenkt, dat kan ook! We nodigen jullie van harte uit om ons op de hoogte te houden van initiatieven om elkaar te inspireren. Mail ons via elsborstnetwerk@d66.nl.

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48