Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Aanmelden en contact

EBN zonder logo

De leden maken samen het Netwerk! Mail met vragen, ideeën of suggesties naar elsborstnetwerk@d66.nl

D66-leden kunnen zich bij het Els Borst Netwerk aansluiten voor een bedrag van 10 euro per jaar en krijgen daarvoor toegang tot netwerkbijeenkomsten, activiteiten, lezingen en workshops rondom specifieke thema’s.

Aanmelden voor het Els Borst Netwerk kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Bij aanmelding wordt om uw lidnummer gevraagd. Uw lidnummer vindt u op de jaarlijkse contributiebrief en op Mijnd66.nl. We verwelkomen u graag als ‘lid’ van het Els Borst Netwerk!

 


 

  • Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor het Els Borst Netwerk. Lidmaatschap van het Els Borst Netwerk kost €10,- per jaar, wat u betaalt via een automatische incasso.
  • Vul hier uw roepnaam en achternaam in (geen voorletters)
  • Door het verzenden van dit formulier machtigt u D66 om namens het Els Borst Netwerk jaarlijks de contributie van €10,- via automatische incasso te betalen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatst gewijzigd op 9 oktober 2018

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48