Masterclass sociaal-liberalisme

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Tijdens de masterclass Sociaal-liberalisme neemt een trainer van de Mr. Hans van Mierlo Stichting ons mee in de uitgangspunten van het sociaal-liberalisme.

We staan stil bij vragen als:
Wat is sociaal liberalisme? Op welke basisprincipes is het gebaseerd? Hoe is het ontstaan? Hoe wordt dat vandaag de dag vorm gegeven?

Hoe kunnen we het toepassen op nieuwe politieke vraagstukken (zowel lokaal als landelijk), oftewel hoe kunnen we waarborgen dat onze lokale standpunten aansluiten bij het gedachtegoed van D66?

Aanmelden

We willen je vragen om je voor deze masterclass aan te melden door een mail te sturen naar onze secretaris Erwin via [email protected]

Geef in je aanmelding aan wat je van deze masterclass verwacht.
Op deze manier is de trainer goed voorbereid op onze verwachtingen en kan daarop worden ingespeeld.

De eerste keer naar een evenement van D66 Eindhoven?

Ben je een nieuw lid, of ga je voor het eerst naar een D66 Eindhoven activiteit en wil je graag dat iemand je wegwijs maakt? Geen probleem! Iemand van het bestuur zal je met plezier rondleiden en introduceren bij onze leden. Geef je op via dit formulier.

Updates via Whatsapp?

Wil je ook via Whatsapp nieuws en updates over afdelingsactiviteiten ontvangen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] om lid te worden van onze Whatsapp Community.

Toegankelijkheid

D66 Eindhoven is er voor iedereen. Heb jij speciale hulpmiddelen nodig om deze activiteit bij te kunnen wonen of zijn er andere zaken om rekening mee te houden? Laat het ons dan weten via de mail.