OPEN TAFEL
14 november 2022 in Mijdrecht

Komt u ook?

Ben jij geïnteresseerd in gemeentelijke en/of provinciale politiek? Wij nodigen je van harte uit voor onze Open Tafel en/of de aansluitende afdelingsvergadering van D66 De Ronde Venen.
Tijdens de Open Tafel kun jij zelf onderwerpen aandragen, vragen stellen en/of op informele wijze in gesprek gaan met onze fractie, wethouder en bestuur. Verder is er ruimte om het verkiezingsprogramma van D66 Provincie Utrecht te bespreken. Zijn er zaken die onze gemeente raken maar onvoldoende worden benoemd? Of staat er iets in het programma dat juist niet zo wenselijk is voor onze gemeente? Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kunnen we als afdeling een amendement (wijzigingsvoorstel) indienen en deze inbrengen op de regiovergadering van 10 december. Het vaststellen van eventuele amendementen vormt het hoofdonderwerp van de afdelingsvergadering die op 14 november om 20.00 uur start. Uiteraard kun je ter voorbereiding je eventuele amendementen sturen naar [email protected] (zie voorbeeld).
Open Tafel 14 november 19.00 uur
Escape Mijdrecht, Dorpsstraat 37 A, Mijdrecht

Hulp gevraagd

Ben jij geïnteresseerd in gemeentelijke politiek?
De fractie is op zoek naar mensen die willen helpen. Er zijn tal van manieren om de fractie te assisteren en te ondersteunen. Joanne komt graag met je in gesprek over wat jij zou willen doen.