Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 10 juni 2015

Koolmees: “Repareer het dak als de zon schijnt”

D66-Tweede Kamerlid Wouter Koolmees vindt het goed om te zien dat de economie weer aantrekt. “De mooie cijfers van het CPB laten zien dat het economisch eindelijk beter gaat. De werkgelegenheid groeit, dat is positief nieuws. Ook de woningmarkt trekt aan. Als we iets hebben geleerd van de crisis van de afgelopen jaren is dat we het dak moeten repareren als de zon schijnt. Niet vooruitschuiven, maar aanpakken. Dat is belangrijk voor meer banen en groei!” 

Niet vooruitschuiven

Uit de CPB-cijfers blijkt ook dat de koopkracht voor 2016 daalt. Ondanks de goede vooruitzichten blijft het kabinet de beloofde hervorming van het belastingstelsel uitstellen. Koolmees: “Uitstel en onzekerheid is slecht voor de economie en werkgelegenheid. Nog steeds zijn meer dan 600.000 mensen werkloos. Het kabinet moet nu eindelijk eens haast maken met de belastingherziening. Ook blijft het stil vanuit het kabinet als het om de toekomst van ons pensioenstelsel gaat. Mijn boodschap aan het kabinet: neem ook als het goed gaat beslissingen en laat de komende twee jaar niet verloren gaan!”

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48