Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Congres 95

Zaterdag 21 april 2012, Nieuwe Luxor, Rotterdam

 

Op zaterdag 21 april vond het Voorjaarscongres plaatst in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Onder de titel ‘Hervormen.nu’ keken we tijdens dit 95e congres vooruit naar het komende jaar, nog niet wetende dat het kabinet Rutte I dezelfde dag zou vallen. Ook werden er weer een groot aantal fringe meetings en parallelle sessies georganiseerd, die dieper op de diverse deelonderwerpen ingaan.

Congrestoespraak Alexander Pechtold

U kunt hier de gehele toespraak van Alexander Pechtold bekijken.

Congrestoespraak Ingrid van Engelshoven

Bekijk hier de gehele toespraak van partijvoorzitter Ingrid van Engelshoven.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48