Bestel je congresticket

Beeld: Jeroen Mooijman

Jouw congresticket bied je toegang tot het volledige congres. Je kunt natuurlijk aanwezig zijn bij alle stemmingen. Maar met je ticket heb je ook toegang tot het podiumprogramma, alle subsessies en alle activiteiten op het horecaplein. Je ticket is inclusief koffie, thee en water.

Je kunt gratis naar het congres komen, maar we vragen wel een vrijwillige bijdrage. Met jouw bijdrage kunnen we congressen blijven organiseren. Zo maken we de dag interessanter, nuttiger en leuker. Met jouw vrijwillige bijdrage kunnen we geschikte locaties (blijven) gebruiken die ruimte bieden voor een goede en toegankelijke ledenvergadering met interessante subsessies, unieke sprekers, leerzame trainingen en netwerkmogelijkheden.

Wat kost een congres?
Gemiddeld kost het congres €99,- per bezoeker. De standaard toegangsprijs is €66,-. Je kunt zelf bepalen wat je betaalt voor je congresticket. Zo is het congres voor iedereen toegankelijk. De overige kosten betalen we uit de begroting.

Waar en wanneer?
Op zaterdag 19 november is ons congres in Rotterdam. We congresseren op een voor D66 bekende locatie, namelijk De Doelen. Deze locatie is op loopafstand van Rotterdam Centraal.

Hoe bestel ik een ticket?
Als lid van D66 heb je een e-mail ontvangen (bijv. op 15 of 28 oktober). Via de persoonlijke link in die mail kun je een ticket bestellen.

Is mijn ticket inclusief lunch?
Betaal je voor een congresticket, dan is je ticket inclusief lunch. Download je een gratis ticket, dan is de lunch niet inbegrepen. Je kunt wel een lunch bij je gratis ticket bestellen.

Je kunt een online een ticket bestellen tot vrijdagavond 18 november 23.59 uur. Daarna is het alleen nog mogelijk een congresticket te kopen aan de deur.

  1. Een evenementlocatie die ruimte biedt voor een ledenvergadering met meer dan 1500 leden.
  2. Ruimte voor veel verschillende inhoudelijke subsessies.
  3. Een congreslocatie die goed bereikbaar is.
  4. Een aansprekend programma met interessante sprekers en inspirerende trainingen.
  5. Geheel verzorgde dag inclusief koffie, thee en water.

Geen mail ontvangen? Stuur een mailtje naar [email protected].

Jeroen Mooijman Beeld: D66 Congres