Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Congres 108

Zaterdag 6 oktober 2018, Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch

Afscheidsspeech Alexander Pechtold

Op Congres 108 maakte Alexander Pechtold zijn aftreden als D66-leider bekend.

Anne-Marie Spierings

Onze nieuwe partijvoorzitter, Anne-Marie Spierings, gaf op Congres 108 haar eerste toespraak.

Congresstukken

Hier vind je het congresreglement met onder andere alle deadlines voor het indienen van moties, amendementen en kandidaatstellingen. Overige congresstukken worden hier vijf weken voor het Congres gepubliceerd.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48