Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Congres 102

Zaterdag 31 oktober 2015, Beurs van Berlage, Amsterdam

 

D66-leider Alexander Pechtold heeft op congres 102 van D66 in Amsterdam de top van het kabinet opgeroepen “moreel leiderschap” te tonen in het debat over de aanpak van de vluchtelingencrisis.

 

Wrap-up video congres 102

We kijken terug op een mooi partijcongres in de Beurs van Berlage. Benieuwd hoe het was? Bekijk de video!

Congresspeech Alexander Pechtold

Bekijk hier de integrale congresspeech van fractievoorzitter Alexander Pechtold tijdens Congres 102 in de Beurs van Berlage terug.

Congresspeech Sophie in 't Veld

Lees en bekijk hier de toespraak van D66-Europarlementariër Sophie in ‘t Veld tijdens Congres 102 in de Beurs van Berlage.

Congresspeech Alexander de Croo

Bekijk hier de integrale congresspeech van Alexander de Croo tijdens congres 102 van D66 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Congresspeech Koning van de Jeugd 2015

Bekijk hier de integrale congresspeech van Koning van de Jeugd 2015 tijdens congres 102 van D66 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Congresspeech Letty Demmers

Bekijk hier de integrale congresspeech van partijvoorzitter Letty Demmers tijdens congres 102 van D66 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Congresspeech Kajsa Ollongren

Bekijk hier de integrale congresspeech van Kajsa Ollongren tijdens congres 102 van D66 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48