Over de locatie

Het Chassé Theater is een groot theater in de binnenstad van Breda, naast de oude Kloosterkazerne. Het theater is vernoemd naar de legerofficier David Hendrik Chassé.

Met de trein

Het Chassé Theater ligt op tien minuten lopen van NS-station in Breda. Aan de halte Vlaszak stoppen diverse buslijnen. Kijk op chasse.nl/arriva voor de dienstregeling en buslijnen die stoppen in de buurt van het theater.

Let op! Op zaterdag 9 november rijden vanaf de stations tussen Rotterdam Centraal en Breda NS-bussen in plaats van de sprinter. De Intercity rijdt wel tussen Rotterdam Centraal en Breda. Houd hiermee rekening bij het plannen van je reis. Meer informatie.

Met de fiets

Maak gebruik van de gloednieuwe fietsrekken op het voorplein. Is het fietsenrek vol? Ook aan de zijkant van het theater vind je een grote stalling. Gratis je fiets stallen in een bewaakte fietsenstalling? Dat kan bij Oude Vest en Het Turfschip. Beide fietsenstallingen zijn op loopafstand van het Chassé Theater.

Met de auto

Rond het Chassé Theater is voldoende parkeergelegenheid. Op loopafstand vind je parkeergarage Het Turfschip, parkeergarage Chassé parking (let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!), parkeerterrein Chasséveld en parkeerterrein Beyerd/Vlaszak. Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale parkeerplaatsen naast het theater en in Chassé parking. Alle informatie vind je op chasse.nl/parkeren.

Lees hier de veelgestelde vragen over de locatie.

Adres:
Chassé Theater
Claudius Prinsenlaan 8
4811 DK Breda