Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Amendementen Congres 110

Het is voor Congres 110 mogelijk om moties en amendementen in te dienen. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je een amendement kunt indienen.

Op Congres 110 liggen een aantal congresvoorstellen voor. Hierop is het mogelijk amendementen in te dienen. Dit kan tot en met dinsdag 15 oktober 2019, 14:00 uur. Het indienen van het amendement kun je doen namens de ledenvergadering van een regio, een afdeling of een thema-afdeling. Ook kun je namens 25 individuele leden van D66 een amendement indienen. Bij het indienen van jouw amendement overleg je tevens de handtekeningen die deze indiening ondersteunen. Amendementen indienen kan via het onderstaande formulier:

Formulier indiening amendementen

Handtekeningen

De besluitvormingscommissie dient uiterlijk dinsdag 15 oktober 2019, 14:00 uur je amendement ontvangen te hebben, samen met de (digitale) handtekeningen van tenminste 25 stemgerechtigde leden die het amendement steunen. Om je te helpen met het verzamelen van de handtekeningen heeft de Besluitvormingscommissie onderstaande modelformulieren gemaakt.

Dien je het amendement in namens een ledenvergadering, dan dien je voor bovengenoemde data de (digitale) handtekeningen van de voorzitter en secretaris van de ledenvergadering te overleggen, of het proces verbaal van de besluitvorming.

Heb je de handtekeningen gereed? Dan kun je deze gelijk bij het indieningsformulier toevoegen.

Heb je vragen over het indienen van een amendement? Neem dan contact op met de Besluitvormingscommissie via besluitvormingscommissie@d66.nl of telefonisch: 070-356 60 66.

Laatst gewijzigd op 4 oktober 2019

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48