Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 25 juni 2014

Asscher omarmt D66-plan Kanker en Werk

D66-Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg is blij dat minister Asscher (Sociale Zaken) zijn plan omarmt om mensen met kanker op de arbeidsmarkt te helpen. Ook onder de andere partijen is er brede steun voor het D66 plan, tot vreugde van Van Weyenberg. “De minister heeft toegezegd dat hij met betrokkenen in gesprek gaat en voor het einde van het jaar met een actieplan komt. In september zal de minister ook een brief naar de Kamer sturen over de voortgang. Ik heb de afgelopen dagen veel positieve reacties gekregen op ons initiatief, ik ben blij dat de minister dit ook zo enthousiast oppakt. Ik zie er naar uit om samen met minister te werken aan concrete acties om de arbeidsmarktpositie van (ex)kankerpatiënten te verbeteren,” aldus Van Weyenberg. 

Bekijk hier het plan dat D66 afgelopen weekend lanceerde.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48