Vacature Fractiemedewerker

Onze fractie zoekt een enthousiaste fractiemedewerker. Als fractiemedewerker ben jij degene die onze vijfkoppige fractie ondersteunt op communicatief, secretarieel en organisatorisch gebied. Jij zorgt ervoor dat de fractie zich volledig kan focussen op de politiek en er is zeker ruimte voor jou om ook hier een bijdrage te leveren.

Het betreft een tijdelijke functie van een jaar en de inzet bedraagt 3-8 uur per week. De vergoeding is ongeveer 100 euro per maand.

Wat ga je doen?

Als fractiemedewerker heb je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze fractie. Je bereidt onze wekelijkse fractievergaderingen voor. Je maakt de agenda en notuleert. Ook houd je bij welke bijeenkomsten er zijn en waar we aan deelnemen. Ook denk je inhoudelijk mee over fractiestandpunten en maak je kennis met de lokale politiek. Het kan dus ook dienen als een traineeship voor een mogelijke toekomstige carrière!

Het zou fijn zijn als je:

– Een kei bent in het omzetten van politieke boodschappen naar makkelijk leesbare teksten voor de website en social media;
– Over organisatorische vaardigheden beschikt;
– Goede digitale vaardigheden hebt.

Interesse?

Neem gerust contact op met [email protected]
Twijfels? Kom gerust een keer meelopen!