Beeld: Jeroen Plantinga

Als secretaris richt ik me met name op het organiseren en voorbereiden van de bestuurs- en ledenvergaderingen, inclusief het waarborgen van een correct besluitvormingsproces, het vastleggen van de genomen besluiten en het monitoren van de resultaten/acties.

Ik ben geboren en getogen in Flevoland. Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan binnen de toeristische sector, waarna ik de overheid ben binnengerold. Toen ik werkzaam was voor de Provincie Flevoland – als senior projectleider – is mijn interesse voor de politiek gewekt. Vervolgens ben ik in 2014 lid geworden van D66 (Amsterdam) en heb ik me op diverse manieren ingezet voor D66 (met name als lid van de kennisgroep Economie).
De rol van secretaris binnen het bestuur van D66 Amsterdam Oost geeft mij de mogelijkheid om mijn D66 netwerk uit te breiden en meer inzicht te krijgen in het functioneren van de vereniging en in politieke ontwikkelingen binnen Amsterdam (Oost).

Lievelingsplek in Amsterdam

Ik kom graag in de Javastraat, omdat dit een mengelmoes van culturen is. Daarnaast maak ik regelmatig een wandeling door het Flevopark & Oosterpark om m’n hoofd leeg te maken, waar het – vooral in de zomer – minder druk is dan in het Vondelpark.