Kiki Norbruis

Kiki Norbruis - Beeld: D66 Amsterdam Centrum

Voorzitter D66 Amsterdam Centrum

De voorzitter van D66 Amsterdam Centrum is het gezicht van de deelafdeling en zit de deelafdelingsvergaderingen voor. De voorzitter houd ook contact met de voorzitters van de andere (deel)afdelingen via het voorzittersoverleg.

Wie ben ik?

Als D66-bestuur van het stadsdeel centrum stimuleren wij leden om mee te denken, mee te praten en mee te doen. Niet alleen in verkiezingstijd, maar elke dag. Leden en (potentiële) kiezers moeten ook in de periode waar er geen verkiezingen zijn zien dat de partij waar zij op gestemd hebben een werkt aan de toekomst van onze stad.

Mijn naam is Kiki Norbruis en al ruim twaalf jaar loop ik trots door Amsterdam. Ik voel me hier ontzettend thuis en houd van de gebouwde omgeving en de dynamiek van het centrum. De binnenstad heeft veel te bieden voor iedereen. Voor bewoners, voor Amsterdammers, voor ondernemers en voor bezoekers. De betrokkenheid van D66-bewoners met hun buurt vind ik belangrijk. Als voorzitter van D66 Amsterdam Centrum wil ik die betrokkenheid graag stimuleren door in gesprek te gaan. Verschil maken we samen. Mét elkaar. Voor én met jou. Voor onze buurten. Voor onze wijken. Voor ons stadsdeel. Wij zijn én maken ons stadsdeel.