Debbie van Veen

Beeld: Gemeente Amsterdam

Bestuurslid Communicatie

Een sterke afdeling met een herkenbaar profiel en zichtbare aanwezigheid online én offline is een van de randvoorwaarden voor duurzame politieke invloed, ledenbinding en ledenwerving. 

Het bestuurslid communicatie is vanuit de afdeling verantwoordelijk voor de communicatie met D66-leden in Amsterdam en naast de voorzitter woordvoerder voor het bestuur. Daarnaast speelt hij of zij in verkiezingstijd een centrale rol door het uitdragen van het D66- gedachtegoed naar leden en bewoners van Amsterdam.

Wie ben ik

Mijn naam is Debbie en ik woon met mijn gezin op de prachtige Oostelijke Eilanden. In 2008 ben ik lid geworden van D66 en een paar jaar later bestuurslid Communicatie voor D66 Amsterdam Centrum. In 2018 en 2019 was ik namens D66 lid van de
Stadsdeelcommissie Amsterdam Centrum. En in het dagelijks leven maak ik als “Head of People & Culture” deel uit van het managementteam van een technologiebedrijf.

In deze spannende campagneperiode, zet ik mij als tijdelijk benoemd lid van het bestuur met veel energie in om onze leden en de stemmers zo helder mogelijk te informeren: waar staan wij politiek voor en wat mag je als D66-lid verwachten van onze vereniging? Juist in deze uitdagende tijden met veel complexe vragen over onderwerpen als kansengelijkheid en duurzaamheid, is het cruciaal om te blijven investeren in het overbrengen van een heldere, begrijpelijke boodschap. De optimistische en realistische kijk van ons sociaalliberalisme motiveert mij om in deze rol de Amsterdammers te laten weten wat D66 voor hen kan betekenen en onze leden te informeren over alles wat onze bloeiende vereniging te bieden heeft!