Startbijeenkomst werkgroepen

Het lijkt misschien wat vroeg, maar we zijn alweer bezig met de eerste voorbereidingen voor het verkiezingsprogramma 2026 – 2030 voor de gemeenteraadsverkiezingen. Net als voor deze huidige raadsperiode willen we ook nu weer breed ideeën ophalen en mooie plannen ontwikkelen voor het verkiezingsprogramma. 

Op donderdagavond 23 mei (van 20.00 – 22.00 uur) is een bijeenkomst voor nieuwe leden én voor leden die weer actief willen worden binnen onze vereniging. Op die avond zullen we de start maken van de werkgroepen en de verkiezingsprogramma-commissie. Daar ben je van harte welkom! Meld je graag aan via: [email protected]. De locatie wordt op een later moment bekendgemaakt. 

Mocht je niet op 23 mei erbij kunnen zijn, maar wel willen deelnemen aan een werkgroep, ideeën voor het programma aanleveren, meedenken of meeschrijven, laat het ons ook vooral weten. 

De werkgroepen die we graag willen opstarten zijn: Jeugdhulp en onderwijs, Ruimtelijke ontwikkeling, Economie, Democratisering en participatie, Leven lang leren, Duurzaamheid, Biodiversiteit, WMO en zorg, Cultuur, Sport, Financiën en Redactie verkiezingsprogramma. Natuurlijk zijn andere thema’s voor werkgroepen ook van harte welkom!  In deze werkgroepen worden de ideeën voor het programma ontwikkeld en uiteindelijk teksten geschreven. Daarnaast zijn de werkgroepen natuurlijk mooie plekken om andere leden van D66 te ontmoeten en met elkaar kennis uit te wisselen en ideeën en innovaties te ontwikkelen. 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten via: [email protected]