Regiocongres in Utrecht

Op 7 oktober is het jaarlijkse congres van D66 Midden Nederland, voor D66’ers uit de provincies Utrecht en Flevoland.

Programma

Het Regiocongres vindt plaats op zaterdagmiddag 7 oktober in Congresgebouw de Vereeniging aan de Mariaplaats in Utrecht. Uiteraard staat dit Regiocongres in het teken van de aankomende verkiezingen: de Tweede Kamerverkiezingen eind dit jaar en de Europese Verkiezingen in 2024. Met welke boodschap gaan we straks de straat op?

Over die vraag – en nog veel meer – gaan we in gesprek met onder meer Samira Rafaela, lid van het Europees Parlement namens D66, Has Bakker, onze nieuwe Utrechtse gedeputeerde voor klimaat, Anne-Marijke Podt, Tweede Kamerlid en D66-asielwoordvoerder, Yassmine el Ksaihi, de nieuwe voorzitter van het Elst Borstnetwerk en stadsdeelbestuurder Amsterdam Noord, en Joris Voorhoeve, D66-lid en voormalig minister van Defensie.

Een uitgebreide agenda voor het Regiocongres volgt medio september. Voorafgaand aan het Regiocongres vindt op de locatie een Algemene Regiovergadering (ARV) plaats van 10.00 tot 12.00. Hier bespreken we onder meer de evaluatie van de Provinciale Statenverkiezingen.

Aanwezigen krijgen een lunch aangeboden. Na afloop van het congres volgt een gezellige borrel en sluiten we af en toosten we op de aftrap van een mooie verkiezingscampagne!
Bestel hier je ticket voor het Regiocongres!

Je kan door middel van de bovenstaande knop alvast een ticket reserveren voor het Regiocongres. Die is zoals gebruikelijk gratis voor alle leden. Een vrijwillige bijdrage stellen wij altijd op prijs. Hiermee kunnen wij de kosten van het Regiocongres dekken en en onze verkiezingscampagnes een extra impuls geven!