Doe mee met de campagne

Het wordt weer spannend bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten! Help jij mee om te zorgen dat ons goede verkiezingsprogramma onder de aandacht komt en dat onze kiezers ook de moeite nemen om te gaan stemmen? 
Je kunt op verschillende manieren bijdragen, we zijn al heel blij met een uurtje van je tijd! Een financiële bijdrage is ook heel welkom. 
We maken het gemakkelijk en gezellig door te zorgen voor een goede mix van ervaren en onervaren vrijwilligers. Help jij mee?

Beeld: D66

Activiteiten

4 februari – campagne fietstocht Route66 over NH-doorfietsroute
14 februari – Valentijnsactie bij ICTvanafMorgen
22 februari – D-Café in Huis van Hilde in Castricum met Samira Rafaela en Hülya Kat
22 februari – campagneactie van de provincie ’s middags op Canadaplein bij bieb

8 mrt – Politiek Café Natuur op het stembiljet met lijsttrekker Amélie Strens in de Gasfabriek, Helderse weg, Alkmaar, aanvang 19.30.
9 mrt – Verkiezingsdebat landelijk gebied met lijsttrekker Amélie Strens in het Vonk college, Drechterwaard, Alkmaar, aanvang 19.30.
10 mrt – Verkiezingsdebat regio Alkmaar met kandidaat Marcel Steeman in de Stadsfabriek, aanvang 15.00 uur.
12 mrt – 13.30-15.30 uur – flyeractie in centrum Alkmaar met provinciale kandidaten uit de trein. Verzamelen 13.30 op Canadaplein bij de kerk.


tot 14 mrt – huis-aan-huis flyeren (doe jij ook je eigen wijk?) – Flyers worden naar je toe gebracht. Mail ons!

Hangt de poster al voor je raam?

Waarom flyeren we?

Voor zichtbaarheid D66 en als oproep om te gaan stemmen 
We delen flyers uit op drukke punten en bij stations, lopen rond in de witte jassen met D66 logo. We flyeren huis-aan-huis in de brievenbussen (zonder stickers).
We informeren waar het verkiezingsprogramma te vinden is. We doen dit natuurlijk omdat het belangrijk is voor onze democratie, maar ook wel omdat het een gezellige en leuke actie is (ja écht!).

Beeld: ConnyvS

Doe mee!

We werken bij deze verkiezingen samen met het provinciale campagneteam en met andere gemeenten uit de regio. Zo helpen we elkaar om even goed zichtbaar campagne te voeren. Het is gezellig en we leren elkaar ook beter kennen! Jong en oud mag mee!

De kandidaten van de lijst voor de Provinciale Staten en ook D66 prominenten doen mee, ook kandidaten uit onze regio zoals Marcel Steeman, Arja Kapitein en Petra Doets.

Het is natuurlijk fijn als je een hele dag komt meedoen maar een paar uur helpen vinden we ook al heel mooi! Zonder vrijwilligers kunnen we niet zichtbaar zijn!
Doe je mee? Meld je aan bij het afdelingsbestuur